Situatieschets
Luca is een 4-jarige reu die bij een Belgische fokster werd geboren. Hij verhuisde naar een Nederlands gezin maar omdat hij naar een kind heeft gehapt is hij sinds 7 oktober 2012 weer terug bij de fokster.
 
Bij de fokster lijkt Luca zich als een normale Entlebucher te ontwikkelen. Blij en enthousiast bij aandacht van eigen mensen, maar afwachtend wanneer het om vreemden gaat. Enthousiast bij spel met eigen mensen en speeltjes, maar kan wel naar andere reuen uitvallen. Met Luca werden door zijn eigenaren diverse cursussen gevolgd (puppy + gehoorzaamheid). Luca kan mee in de auto, maar of hij met katten en kinderen (klein en groot) kan omgaan wordt op dit moment nog door de fokster bekeken. Tijdens het uitgaan heeft Luca veel aandacht voor de omgeving, het is een oplettend baasje.
 
 
Registratie & Identificatie
Luca beschikt over een stamboom (momenteel nog in Nederland geregistreerd) en is gechipt. Luca werd gefokt volgens de regels van de Belgische rasvereniging.
 
 
Reden herplaatsing
Voor Luca wordt een nieuw thuis gezocht omdat hij naar een kind heeft gehapt. De eigenaren hebben om die reden afstand van hem gedaan en hem teruggebracht bij de Belgische fokster.
 
 
Profielschets nieuwe eigenaar:
Voor Luca wordt een zelfverzekerde eigenaar met ervaring gezocht, die in staat is Luca leiding te geven. Luca wordt bij voorkeur niet in een gezin met kleine kinderen geplaatst.
 
NB: Deze informatie over Luca is samengesteld naar aanleiding van de informatie in het Aanmeldingsformulier Herplaatsing, zoals dit door de fokster is ingevuld.

 
Reacties
Wanneer u interesse heeft in Luca, verzoeken wij u om het Reactieformulier Herplaatsing volledig in te vullen. Ook wanneer u nog vragen heeft over Luca, kunt u deze het beste via het Reactieformulier Herplaatsing stellen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons of van de fokster van Luca.
 
NB: Houdt u er rekening mee dat Luca momenteel in Belgie verblijft (omgeving Antwerpen).
 
 
Plaatsingsvoorwaarden
De voorwaarden waaronder Luca zal worden herplaatst, worden door de fokster bepaald. Deze voorwaarden worden met u besproken nadat de fokster zich heeft overtuigd van uw geschiktheid.
 
Entlebucher reu Luca 25-07-2008 001
 
 
Entlebucher reu Luca 25-07-2008 002
 
 
 
© 2012 Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh"

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske